Actualiteit

Ellen Vaneynde nieuwe sectorvoorzitster leg

Ellen Vaneynde nieuwe sectorvoorzitster leg

Op de raad van bestuur van de Landsbond Pluimvee op 8 juli is Ellen Vaneynde verkozen tot nieuwe sectorvoorzitster leg. Hiermee volgt ze Willy De Vloo op die deze functie de voorbije jaren vervulde binnen de organisatie.

 

Ellen is alvast geen onbekende in de pluimveewereld. Op haar 23ste stapte ze mee in het ouderlijk leghennenbedrijf waar ze samen met haar mama de ideale tandem vormt om hun leghennenbedrijf op de Balenberg in het Vlaams-Brabantse Baal te bedwingen.

 

Dat een leghennenbedrijf ruimer is dan enkel maar de werkzaamheden binnen de stalmuren wordt vandaag de dag des te duidelijker en is Ellen absoluut niet vreemd. Ze engageert zich al enkele jaren voor de Landsbond Pluimvee waar ze zetelt in de provinciale afdeling Antwerpen en daar ook de functie van secretaris vervult.

 

Hoofdredacteur van Pluimvee, Luc Maertens, trok alvast richting Baal om de kersverse sectorvoorzitster Leg te interviewen en haar visie op de sector te aanhoren. Het interview kunt u lezen in het volgend vakblad Pluimvee.

 

Bron: Eigen verslaggeving

Te vinden in: Leghennen , Alle categorieën , Antwerpen